صفحه نخست > دیدگاه > وبلاگ نویس > خط سبزی از مزار تا پاریس

خط سبزی از مزار تا پاریس

شنبه 9 جون 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

خبر اول ـ خط سبزی از مزار تا پاریس

مجموعه داستان کوتاه «انجیرهای سرخ مزار» نوشته محمدحسین محمدی عزیز، داستان‌نویس نام‌آور کشورمان به زبان فرانسه، ترجمه و در پاریس منتشر شد. این کتاب، دومین مجموعه داستان کوتاه محمدی است که نشر چشمه آن را در سال 1383 در ایران منتشر کرد. این مجموعه دربردارنده ۱۴ داستان کوتاه است که بر محور جنگ‌های داخلی افغانستان می‌چرخد. داستان مردگان (مرده‌هایی که شاهد کشف جنازه خودشان هستند)، برنده جایزه اول چهارمین کنگره شعر و قصه جوان ایران و برنده جایزه اول و تندیس نخستین جایزه ادبی اصفهان و جایزه سوم ادبی بهرام صادقی شد. عبدل بیتل آمده بود این‌جا بمیرد، برنده جایزه اول پنجمین جشنواره سراسری دانشجویان ایران شد. این کتاب در افغانستان نیز موفق به دریافت جایزه صلح شده است.
از دیگر آثار داستانی محمدحسین عزیز می‌توان از «پروانه‌‌ها و چادرهای سفید»، «تو هیچ گپ نزن»، «از یاد رفتن» و «ناشاد» یاد کرد. این کام‌یابی شیرین را به محمدحسین محمدی، دوست خوبم، معاون خانه ادبیات افغانستان و مدیر انتشارات تاک شادباش می‌گویم.

خبر دوم ـ دو مهدی بودند، نه یکی

انتشار مجموعه داستان «مرده بازی» اثر مهدی موسوی‌نژاد و «یکی بود... سه تا نبود» نوشته مهدی کفاش را نیز به این دو دوست داستان‌نویسم تبریک می‌گویم. هر دو اثر را انتشارات افراز منتشر کرده است. گفتنی است مجموعه مهدی موسوی‌نژاد، ساعت 5 یک‌شنبه 21 خرداد در نگارستان اشراق (خیابان صفاییه قم) نقد می‌شود.

خبر سوم ـ کارگاه داستانی تینا محمدحسینی در خانه

کارگاه داستانی خانه ادبیات افغانستان با گردانندگی بانو تینا محمدحسینی هر پنج‌شنبه از ساعت 4:45 تا 5:30 در تالار اوستا حوزه هنری (تهران. سمیه. روبه‌روی دانشگاه امیرکبیر) برقرار است.

خبر چهارم ـ کلاس و کارگاه داستانی جواد جزینی در قم

کلاس آشنایی با مبانی داستان‌نویسی و کارگاه داستان هم با حضور جواد جزینی، در ده جلسه از 4 تیرماه (روزهای یک‌شنبه از ساعت 5 تا 8) در انجمن هنرهای ادبی قم (گلستان 1 پ 33) برگزار می‌شود. مهلت نام‌نویسی تا 25 خرداد است.

خبر پنجم ـ کتاب پربار فتح‌الله بی‌نیاز درباره داستان

کتاب خوب فتح‌الله بی‌نیاز، نویسنده، منتقد ادبی و داستان‌نویس معاصر ایران با نام درآمدی بر داستان‌نویسی و روایت‌شناسی در شش بخش گرد آمده است. داستان‌نویسی، روایت‌شناسی، روایت مدرنیستی، روایت پست مدرنیستی، نگاهی اجمالی به چند واژه ادبیات داستانی، آسیب‌شناسی داستان‌های امروزی در ایران، بخش‌های این کتاب هستند. در پایان، تعلیقات آمده است که شامل توضیح‌هایی درباره شش موضوع داستانی نظیر تکنیک سیال ذهن، حدیث نفس، تک‌گویی نمایشی، تک‌گویی درونی، پدیدارشناسی و هستی‌شناسی است. این کتاب را هم نشر افراز در سال 1387 منتشر کرده است. برای استاد بی‌نیاز پایداری و تن‌درستی آرزومندیم. 


آنلاین : http://chendavol.blogfa.com/post-87.aspx

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس