به ادامه سریال در پوهنتون بلخ چی می گذرد
آقای Shipin كه لكچر خود را در باره محیط زیست به زبان انگلیسی میداد وترجمان هم نداشت استادان از جمله خود جناب حبیب الله خان چهار مضمون ناكام چیزی از آن نفهمیدند وفقط كله می جنباندند. موضوعاتی كه توسط استاد رهنمای حبیب الله چهار مضمون ناكام ارائه شد اینها بودند. به جدول ذیل نگاه كنید.
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
قمست نهم)قسمت هشتم تحت عنوان «فساد اداری شاخ دارد یا دم» منتشر شده اگر خواننده گان محترم متوجه نشده باشند می توانند با نوشتن جمله فساد اداری شاخ دارد یا دم در سایت کابل پرس? ویا گوگل قسمت هشتم سریال را مشاهده کنند.)
جناب فاضل دانشمند محترم سرور«دانش» سرپرست وزارت تحصیلات عالی!
علی الرغم اينكه مكتوب ذیل به همه پوهنتون ها افغانستان اعم از دولتی و غیر دولتی متحد المال شده همگان از آن آگاهی دارند.
با آن هم یكبار دیگر یاد آوری می كنم.
دارالانشأ
وزارت تحصیلات عالی 22 جدی 1387ش در بند هفتم آمده است« محترم دكتور موسوی مشاور ارشد وزارت تحصیلات عالی لایحه تحصیلات نیمه حضوری وغیابی را به زودی ممكنه تكمیل و به مقام وزارت تقدیم نمایند وزارت تحصیلات عالی طرفدار تحصیلات غیابی كه نتایج اكادمیكی دقیقی را در بر ندارد نمی باشد.
امضای محمد اعظم داد فر
وزیر تحصیلات عالی
جناب محترم «دانش»! سرپرست وزارت تحصیلات عالی،رئيس ما حبیب الله«حبيب» ناكام چهار مضمون در دوران تحصيل، علی الرغم فیصله وزارت به كشور تایلند دكتورا می خواند یعنی هم دكتورا می خواند، هم رئیس پوهنتون بلخ است وهم فیصله بالا را زیر پا می كند نگفتید دیگر چی می كند.
دیگر اینكه با استفاده از موقف دولتی كه دارد استاد رهنمای خود را از تایلند به بلخ دعوت می كند. به خاطر اینكه استاد رهنمای خود را مهمانی، قالین، قالينچه وغذاهای لذيذ تايلندی بدهد، او را به پوهنتون بلخ دعوت می كند. استاد رهنمایش به نام Dr.Oleg v.Shipin مع الخیر به مزارشریف تشریف آورده اند.
اما حبیب الله ناكام چهار مضمون چه كرد. همه استادان را جبراً جمع كرد كه پروفیسور Shipin لكچر بدهد استادانی كه در لكچرجناب Shipin حاضر نبودند حبیت الله ناكام چهار مضمون آنان را غیر حاضر كرد. حتی كسانی كه در صنف هم بودند و تدریس می كردند ولی در لكچر جناب Shipin نیامده بودند از طرف این مامور حاضری غیر حاضر شدند.
آقای Shipin كه لكچر خود را در باره محیط زیست به زبان انگلیسی میداد وترجمان هم نداشت استادان از جمله خود جناب حبیب الله خان چهار مضمون ناكام چیزی از آن نفهمیدند وفقط كله می جنباندند.
موضوعاتی كه توسط استاد رهنمای حبیب الله چهار مضمون ناكام ارائه شد اینها بودند. به جدول ذیل نگاه كنید.
استادانی كه همان روز درس نداشتند به خاطری اینكه حبیب الله ناكام چهار مضمون به نزد استاد رهنمایش Shipin موقف بگیرد باید غیر حاضر شوند و یا استادانی كه در صنف عملا تدریس ميكنند باید غیر حاضر شوند.
این دكتورا گرفتن مسخره ناكام چهار مضمون و حمایه جناب بابری از این پروسه رسوا و مسخره و ضد قانون و نورمهای تحصیلات عالی، یعنی به خاطر اینكه حبیب الله خان ناكام چهار مضمون، دكتورا بگیرد.
استادانی كه در صنف هم بودند خانه حاضری شان قید شدند .
اگر نیم خانه حاضری امضا كرده بودند هم قید شدند اگر هم درس نداشته اند هم قید شده
یك روز بعد از این كنفرانس مسخره و تملق بار و غرض آلود، دیپلوم فارغ التحصیلان توزیع می شد. حبيب الله خان ناكام چهار مضمون با لحن عقده بار كه از كودكی به میراث برده، گفت: دیپلوم آنانرا در تالار توزیع نكنید بروند از معاونیت علمی بگیرند.
در قسمتهای آینده در مورد دیگر شهكاری های جناب حبیب الله خان ناكام چهار مضمون از جمله انكار ملیت شان كه به خاطر قدرت و چوكی صورت گرفته مطالبی خواهیم داشت.
ادامه دارد.......
پيامها
14 جولای 2010, 10:13, توسط majid
با سلام به آنهای که درفکراصلاح ادارات دولتی وکم ساختن فصاد درآن ها استند.
میخواستم این را بنویسم که من تنها هدفم اصلاح ادارات دولتی ازجمله پوهنتون بلخ بخصوص عملکرد مقام ریس محترم پوهنتون بلخ اقای حبیب الله حبیب است که تا این حال نتوانسته فرق بین کلاهبرداری وتوافق بایک نهاد خارجی مثل یکی ازپوهنتون های خارج را تحت نام توامیت بداند. مستقیما روی اصل مطلب میخواهم بروم اینکه ریس پوهنتون بلخ اقای محترم حبیب الله حبیب ازچند سال به این طرف میداند که طبق ظاهرآ توافقات ایجاد شده بین پوهنتون های بلخ - کانساس ایالات متحده امریکا هرماه به اندازه 40 یا 50 هزاردالر کمک های خیرات کشورهای خارجی ازنزد همان کشورها به هزار خفت وخواری تمام اخذ شده (شاید این کمک ها حتی قرض باشد نه خیرات) به جیب خارجی های استخدام شده به اسم استاد که صرفا وظیفه تدریس لسان انگلیسی را برای بخش یا یک تعداد محصل دانشکده ادبیات پوهنتون بلخ به عهده دارند، میریزد وریس صاحب طوری نشان میدهند که فقط سیل بین استند وبس، فکر میکنند همه به خواب استند و نمی فهمند این همه را واین وضعیت که هیچ به نفع پوهنتون، استادان و محصلین ان نیست وچند سالی است که به چنین منوال ادامه داشته است. یکبارمقایسه شود معاش یک نفراستاد بافهم داخلی با یک نفرمعلم خارجی مجهول حاضر، همچنان چند لغتی که استادان خارجی به قیمت بسیاربالابرای محصلین ما اموزش میدهند تا دیگرمنطق حضوربیشترشان زیرسوال برود.
همچنان دیده شود که دریک هفته یک استاد خارجی صرفا دوساعت تدریس نمینماید. پس چرا اینقدرتعداد ازاین استادان زیاد و باشد دلیل ان چیست؟ وجود ایشان اصلا (به صفت استاد) لازم نبوده ونیست. این ها مصروف چی کاردراین ولایت استند همه این را میدانند واین وظیفه ریس پوهنتون بلخ است که ایشانرا رخصت نمایند
ما ازمقام ریس صاحب پوهنتون بلخ میخواهیم که کمی به وجدان خود رجوع کنند وازخود بپرسند که چرا تن به چنین کاری داده اند؟
به امید اینکه دیگردست ازاین عمل (به فکرما خیانت بار) برداشته ونگذارند دیگراین وضعیت منفی ادامه پیدا نموده، تکرارگردد.
دراخربرای ریس پوهنتون بلخ دعا مینماییم اینکه خدایا تو اوراهدایت نما تا دیگرعملکرد های خوب را ازبد فرق نماید.
وسلام مجید.