آزادی قاچاقچیان موادمخدر توسط رئیس جمهور حامد کرزی اهانت بر قانون و اساس نظام مردم سالاری است
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
سوال این جا است که آیا یک نظام نوپا در هر کشوری که باشد قادر به زنده ماندن است زمانی که بنیانگذاران آن بر خلاف قانون و اساس آن نظام حرکت کنند؟ بخصوص اگر شخصیت های قوه اجراییه، قوه مقننه و قضاییه به قانون و اساس نظام اهانت کنند.
آزادی قاچاقچیان موادمخدر از سوی حامد کرزی اهانت بزرگی بر ملت، قانون و نظام نوپا مردم سالاری افغانستان است. اگر این کار ادامه یابد با عث نابودی نظام مردم سالاری در افغانستان می شود. چرا افرادی که دست به قوچاق موادمخدر می زنند ازحمایت رئیس جمهور برخوردار باشد؟ اگر قرار است افغانستان به سوی عدالتمندی، صلح و ثبات گام بر دارد با ید قوچاقچیان، جنگ سالاران و یغماگران در افغانستان نابود شود. سخن گفتن از صلح، عدالت و ثبات معنی دیگر جز این ندارد. دولت حاکم در افغانستان ادعا می کند که برای نا بودی مواد مخدر تلاش زیاد کرده اما حقیقت این است که دولت هیچگونه تلاش جدی برای نا بودی این سرطان (موادمخدر) نکرده و یک نمونه آن آزادی پنج قوچاقچی از زندان به دستور حامد کر زی می با شد.
آزادکردن پنج قاچاقچی موادمخدر در تاریخ ده ماه ثور برابر با سه اوت هم زمان با گرامی داشت پیروزی مجاهدین، در اواخر ژوئیه میلادی برابر با آغاز ماه اسد در مطبوعات آمریکا بازتاب یافته و باعث خشم دولت آمریکا شده است. این قاچاقچان در دوسال پیش با صد و بیست کیلوگرم هروئین دستگیر و به شانزده تا هجده سال محکوم به زندان گردیده بوده است. طبق گزارش روز نامه The Boston Globe سفیر آمریکا در افغانستان کارل اکین بيری با کرزی و وزیرعدلیه ملاقات کرده و معترض بر رهایی این افراد شده است. به نقل از این روزنامه یکی از این آزادشده گان از خو یشاوندان نزدیک ترین همکار کرزی در ستاد انتخاباتی وی می باشد و دلیل آزادی این اشخاص را رئیس جمهور بودن آنها را از خوانواده محترم اعلان کرده است.
در قانون اساسی افغانستان آمده است که تمام شهروندان از حقوق برابر برخوردار است و مسئولین دولت اجازه تبعیض بین شهروندان را ندارند. اقدام کرزی در این مورد خود یک تبعیض است چون رئیس جمهور بین افراد جامعه فرق قایل است. اگر نظام خویشاوندی و قانون دل بخواهی است؟ دیگر مردم سالاری معنی ندارد.
چیزی که امروز بیشتر از گذشته مهم می باشد احترام به قانون و محکم کردن پایه های نظام مردم سالاری در کشور است. افغانستان از جهت های مختلف مورد حمله است. از جمله از جهت دولتمردان وطن. احترام نگذاشتن به قانون حمله به افغانستان است. افغانستانیها چگونه کشورشان را بازسازی کنند زمانی که مسئولین نظام قانون شکنی میکنند؟ برای ثبات نظام سیاسی فعلی ما نیاز به افراد خوب داریم که برای ملت الگو با شد تا مردم عام و بخصوص نسل نو از آن افراد پاک و نمونه سرمشق بگیرد. مسئولین کشور باید از خیانت، تبعیض؛ قانون شکنی، رشوت خواری،قوچاق موادمخدر و غیره دست بردارد و خدمت به کشور را وظیفه بدانند و برای بهتر کردن زندگی مردم فقیر،غریب و بی خانمان تلاش کنند. تنها گپ زدن از خدمت کافی نیست بلکی عملکرد را در دست کار گرفته به وظیفه خودعمل کنند. زمینه ای که امروز برای سیاستمداران کشور فراهم شده سابقه تاریخی در افغانستان ندارد. امروز بدون اینکه رقیباء سیاسی هم دیگر را بکشند مبارزه سیاسی بدون خون ریزی بر سرقدرت دارد که هم برای ملت و هم برای سیاستمداران مفید است. قدرت طلبان و سیاستمداران امروز پول دار تر از دوران جنگ هستند که این خود نمونه مفید بودن نظام مردم سالاری است.
از دست دادن این فرصت طلاِیی برای افغانستان و افغانستانیها گران تمام میشود. حالا که توجه جامعه جهانی به سوی افغانستان است، توجه سیاستمداران افغانستانی به سوی جیب شان است. سرازیر شدن کمکهای خارجی فرصت خوبی است برای بازسازی کشور، قوت دادن به نظام مردم سالاری و بهتر کردن وضعیت اسخبار میلیونها افغانستانی. مسئولین وطن با ید توجه به کشور و مردم کنند نه به جیب شان. این کار در صورتی امکان پذیر می باشد که دولتمردان وطن پایبند قانون باشند و دست از خیانت، تبعیض، قانون شکنی، رشوت خواری و اهانت به قانون و اساس نظام مردم سالاری بردارند و برای ملت و کشور خدمت کنند. دولت مردان و سیاست مداران باید نظام خویشاوندی و قانون دل بخواهی را نابود کرده و به این داستان غمناک پایان بدهند. تا دیگر قاچاقچیان موادمخدر به فرمان رئیس جمهور از زندان رها نگردد و به قانون و نظام مردم سالاری اهانت نشود و نظام مردم سالاری هم از خطر نابودی نجات یابد.
پيامها
13 سپتامبر 2009, 18:35, توسط tareq
behtar bood ta name een afrad zeker meshod