صفحه نخست > کارتون > به پیش!

به پیش!

عتیق شاهد
شنبه 12 سپتامبر 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

واژه های کلیدی

انتخابات در افغانستان
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • هموطن عزیز

    در شرایط فعلی دفاع از کرزی به معنی دفاع از افغانستان است.

    اگر شما مطبوعات غربی از بی بی سی تا گاردین و سی ان ان و سخنان یکعده از رهبران کشور های غربی را که از چندی بدینسو ،حتی قبل از انتخابات در مورد کرزی در نظر بگیرید به وضاحت مشاهده خواهید کرد که کمپاین خیلی وسیع و تهوع آوری بر علیه کرزی آغاز شده است.

    آنها میخواهند که یا کرزی را از سر راه شان دور سازند، یا او را مجبور به تن دادن به حکومتی ضعیفی سازند که در آن جنایتکاران چون عبدالله ، عطا محمد نور و برادران ملا مسعود دست بالا داشته و کرزی نگذارند که دیگر به نکوهش نیرو های خارجی بپردازد و در نهایت او را به یک رهبر ضعیف که فقط به سخنان غربی ها گوش دهد مبدل سازند.

    همان های که دولت نجیب الله را به دستور روسها سقوط دادند ، یعنی باند شورای نظار مسعود - ربانی امروز به دستور امریکایی ها همان کارد را در وجود مافیای عطا محمد نور و غیره جنایتکاران شورای دزدان بازی میکنند.

    سوال اینست که عطا محمد بورقه که مانند یک بزدل کثیف زیر چادری از افغانستان فرار کرده بود از کجا اینقد جرئت پیدا کرده تا به خارجی ها و دولت افغانستان بتازد ؟ آیا در ملاقات مخفی و عقب در های بسته با هولبرک به او این اطمینان داده شده تا از هر برخورد او بر علیه کرزی دفاع صورت گرفته و یا عکس العمل نشان داده نخواهد شد ؟

    مگر این حالت به روز های مشابه نیست که روسها جنرال مومن را در مزار بر علیه داکتر نجیب تحریک کرده و معاهده ننگین جبل السراج را برای نابودی افغانستان سر براه کردند ؟

    هیچکس نمیگوید که کرزی فرشته است ولی او در شهر که جنایتکاران یکبار دیگر برای نابودی هزاران نفر کمر بسته اند کرزی یگانه امید است.

    لطفا ً سخنان کرزی را که در خوست قبل از انتخابات بیان کرد بخوانید تا دلیل قهر و خشم امریکا و بخصوص انگلیس را درک کنید :

    سخنان تند رییس جمهور کرزی در خوست، بیان گر نا امیدی از حمایت جامعه ی جهانی

    حامد کرزی رییس جمهور افغانستان، از دو سال به این سو، به ترتیب لحن انتقاد از نیروهای خارجی را، تند و تند تر ساخته است. سال گذشته، در نشستی که برای همایش از روز مبارزه با مواد مخدر، برگزارشده بود،

    در افزایش سطح تولید و قاچاق مواد مخدر، نیروهای خارجی را، مقصر دانست و نیز در ناآرامی های ولایت هلمند دولت انگلیس را، گنهکار خواند که ولسوالی موسی قلعه را، عمداً به مخالفین تسلیم نمودند. سپس در چند سخن رانیی دیگرش، از جمله در این دو ماه پسین، به نیروهای خارجی به دلیل آنچه که کشتار غیرنظامی ها و نیز تلاشی خود سر خانه ها توسط نیروهای خارجی خوانده می شود، انتقاد جدی نمود. همچنان دلیل دیگر عصبانیت و تاختن رییس جمهور به، همپیامانان جهانی اش، نپذیرفتن، گفت و گو با رهبری طالبان، اظهار شد تا آنجا که در یک مورد رییس جمهور، ماه گذشته گفت: یا خارجی ها، گفت گو با گروه طالبان را، بپذیرند، یا از کشور خارج شوند و یا مرا از وظیفه ی ریاست جمهوری، کنار بزنند. ولی از این میان، تاکنون بیشترین تنش های لفظی از سوی رییس جمهور در برابر خارجی ها، به خاطر کشته شدن و باز داشت غیر نظامی ها، اظهار شد ه است. دو هفته قبل، رییس جمهور در یک سفر از پیش تعیین ناشده، به ولایت خوست رفت و ظاهرا دلیل این سفر، همدردی و دلداری به باز مانده های کشته شده گان حملات هوایی نیروهای خارجی، عنوان شد. در این محفل که تعداد زیادی مردم و سران قوم، حضور داشتند، رییس جمهور در انتقاد به عملکرد نیروهای خارجی، گفت: اگر این نیروها، از کشتار غیر نظامی ها، دست نکشند، شورای سراسری یا جرگه ی بزرگ قومی را، فرامی خوانم و در مورد خروج نیروهای خارجی، تصمیم خواهیم گرفت.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس