هدفمندی یارانه ها ... اخراج زیرپوستی مهاجران افغانستانی!
بد نیست بدانید در آغاز مهاجرت افغانستانی ها به ایران - دولت وقت به رهبری خمینی سپاه و بسیج را مکلف به همکاری با مهاجران نمود و گفتند : ما همه مسلمانیم !
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
How are you Mr President
تیری در تاریکی رها کردیم - ناچار به شما برخورد کرد و آینده ی ملتی خسته از جنگ تفنگسالاران بی جربزه - به دستهای ناتوان شما افتاد !
قریب به چند سال است گل و بلبلی نبوده که بر سرمان مزین نفرمایید ! حالا در این نامه درباره ی حنجره ی زخم خورده بی صدایمان حرف نخواهیم زد که شما بیش از همه درد آشنایید و نگاه مضطرب این مردم را کور !!!
بنظرتان چه فرقی میان زندان بزرگی که وطنش بنامیم یا زندان کوچکی که در آن مهاجریم می باشد ؟!
فکر می کنیم که شما با تروریزم مبارزه کرده اید و چهره طالبانیسم را چشمک نزدید ! فکر می کنیم که القاعده زیر چپن های رنگارنگ و باوقارتان قلقلکتان نمی دهد ! فکر می کنیم که روزانه ده ها انسان جانشان را از سر راه آورده اند تا فدای زحمات بی دریغ شما بکنند !
اگر با احتیاط از کنار مواد مخدر و فساد اداری ِ اخلاقی داخل کشور بگذریم و فکر کنیم که برادرتان مواد مخدر را به جای آرد صادرات می کند و پول تجارتش را صرف امور خیریه --- حتی اگر از این نیز بگذریم و به قیافه ی دوستان و اقارب تان که در نهادهای مختلف به چوکی هایشان لم داده اند و بی سوادیشان را در زیر نکتاییهای مارک دارشان پنهان می کنند ِ لبخند بزنیم ! حتی اگر چشم ببندیم و تعارضات قومی را چشم بند بزنیم و فکر کنیم وحدتمان شهره ی خاص و عام هست و شعله ی جنگهای داخلی مان چشم نسل ها را کور نکرده و آزاد اندیشیم - باز هم نفسی هست که برود و چقدر باید ممنون پروردگار باشیم بابت این نفس بی هوا که پوست سگ بر سرش کشیده و بی خیال اینهمه درد - درد می کند !!!
آقایان چوکی نشین - اینجا ایران است !!!
جایی که حدود دو میلیون افغانستانی بر لبه ی شمشیر ایستاده اند و هر لحظه می میرند و زنده می شوند و تمام غرور خود را زیر پا گذاشته اند و ناچار به همزیستی اجباری اند. می گویم اجباری به این خاطر که علاوه بر بدنیا آمدن نسلی در ایران - زندگی شان دیکته شده است و خط به خطش را بی حذف کلمه ای مجری اند . همسایگی و همزبانی و هم ریشگی عده ی زیادی را به این کشور کشاند و صبر این مردم را سپاسگذاریم اما بلا از جان شان به دور - انواع بلا بر ما تجربه شد و آزموده را آزمودن خطاست ! اما ما همجنان مقاومت کردیم که شاید قانون خاک را بر قانون خون غلبه کنیم ! تا شاید سازمانهای بین المللی نظیر ملل متحد چاره ای برای این جمعیت بیندیشد که نیندیشید !
بعد از اینهمه بی احترامی های طرح آمایش و انگشت نگاری و عکاسی های ناگهانی و پودر شدن شخصیت پیر و جوان و فحش شنیدن و .... - که مطمئنا در طول تاریخ ایران اولین کشوری است که ملیت کشوری دیگر را به عنوان فحش روز مره در کوچه و بازار استفاده می کند - افغانی ...
سخن به تاثیرات هدفمند کردن یارانه ها می رسد !
طرح هدفمندی یارانه ها پس از افت و خیز فراوان و تدبیرهای دولت ایران به اجرا در آمد و روند آرام خود را در پیش گرفت. در این میان تبعات آن بر زندگی مهاجران و تاثیر قطعی اش بر وضع معیشتی - چشم نگران ما را به دستهای کسانی دوخته که پرچمدار حقوق مدنی جامعه بشری می باشند !
جناب رئیس جمهور - سازمانهای حقوق بشری - سازمان ملل متحد !
کریسمس تبریک باشد برای شما که در کنار شومینه اخبار نیویورک تایمز را مطالعه می فرمایید و با آهی از حوادث جهان یاد می کنید !!!
بد نیست بدانید در آغاز مهاجرت افغانستانی ها به ایران - دولت وقت به رهبری خمینی سپاه و بسیج را مکلف به همکاری با مهاجران نمود و گفتند : ما همه مسلمانیم !
هنوز ارائه گذرنامه و پرداخت وجه جهت تردد مرسوم نبود و بنابر قوانین ایران مهاجران اجازه کارهای رسمی نداشتند تنها تعداد معدودی دفاتر سیاسی و مجاهدین خائن اجازه کار داشتند اما همه ی مردم که نباید خیانتکار باشند و انگ سیاسی بر پیشانی شان بخورد !
کارهای ساختمانی - دامداری - کشاورزی و ... بطور پنهانی و بدون حق و حقوق انسانی - جه دردی را درمان می شود ؟!
و حالا تمدید ۶ ماهه برگ اقامتی و آموزش پولی مقاطع مختلف تحصیلی و ... کابوسهای شبانه مهاجران است که با طرح هدفمندی یارانه ها و به لطف ریاست جمهوری ایران و بی رگی ریاست جمهوری افغانستان بنای پریشانی گذاشته و نگرانی هایی را به همراه داشت و ما را بر آن داشت توجه تان را به نکات زیر جلب نماییم !
۱- شرایطی مناسب جهت بازگشت و ساماندهی کارگران افغانستانی مقیم ایران و اعزام ایشان به افغانستان در راستای تلاش برای زندگی تلاش برای وطن و همچنین ایجاد بستری مناسب جهت بازگشت فامیلی!
۲- تدابیری جهت ایجاد نهادی مشترک بین افغانستان و ایران و همکاری ملل متحد برای بررسی اوضاع اقتصادی مهاجران و تهیه کوپن هایی برای دریافت مواد غذایی
۳- ارائه کمکهای مالی ملل متحد بصورت مستقیم - طرحی شبیه به واریز بانکی یارانه های نقدی اتباع ایرانی
پيامها
6 جنوری 2011, 17:25, توسط باآمد تغییرنام اوغانستان به خراسان
قاتل (عبدالخالق) را چند نفر مثل سید شریف خان سریاور و چند نفر منصب داران که همراه خود چاقو های تیز کمان دار آورده بودند، سید شریف خان انگشت دست راست اورا که همراه آن فیر کرده بود، برید و یکنفر چشم راست اورا که همراه آن نشان گرفته بود با چاقو از کاسهء خانه بیرون کرد و یکنفر جاجی اورا همراه چاقو برید. یکنفر دیگر که او را نشناختم یک چاقوی سیاه برده بود هردو گوش او را برید. خون مثل جوی از وجود او جاری شد و مثل یک گنجشک چرچر می کرد و سپاهی های گارد شاهی با برچه های خود او را پاره پاره کردند و بشکل یک پارچه گوشت خون آلود در خون شور میخورد تا آخر کم کم جان داد. (مهرین، 1378)
پولادی هزاره جات را در دوران سلطنت ظاهر شاه عموماً آرام عنوان می کند. اما مسایل اساسی سیاسی دیگری چون تعصب قومی و زبانی که توسط صدراعظم هاشم خان، که زبان پشتو را به عنوان یک زبان اصلی نه تنها در ادارات دولتی که حتی در معارف و کوچه و بازار الزامی کرد، به اوج خود رسید که تا امروز دامنگیر مردم افغانستان است.... یک سلسله عوامل با عث شد که هاشم خان از صدر اعظمی استعفا دهد و برادرش محمود خان با قبای دیموکراسی صدراعظم شد و لقب پدر دیموکراسی را گرفت. در این زمان بود که علاوه بر ویش زلمیان، جمیعت نیمه سری و نیمه علنی اتحادیه آزادی پشتونستان و همچنین کلوپ ملی روی کار آمد. و همچنان در همین زمان بود که مسئله پشتونستان چنان حاد شد که یکی از عمده ترین مسائل افغانستان به شمار میرفت. خان عبدالغفار خان به عنوان یک چهرهء جنجالی وارد صحنه سیاسی منطقه شد. ریاست قبایل یکی از پر مصرف ترین ریاستها بود، در حالی که هزاران کودک و زن تاجیک، ازبک، هزاره وترکمن و غیره در نقاط مرکزی، شمال و غرب کشور از گرسنگی جان می سپردند، برای کودکان قبایل سرحدی (مشرقی و جنوبی) معاش ماهانه و سالانه تعیین می شد.
اما قیام علامه شهید بلخی نقاب از روی دیموکراسی قلابی محمود خان برداشت. در سال 1950 بود که بلخی، خواجه محد نعیم خان قومندان امنیه سابق کابل، محمد ابراهیم خان معروف به بچه گاوسوار از بزرگان هزاره، میر علی گوهر خان از غوربند، قربان نظر خان صاحب منصب اندخوی، محمد اسماعیل خان وکیل سرخ پارسا و محمد اسلم خان از جغتو به جرم ساقط ساختن حکومت به سود و همدستی خارجی ها متهم و دستگیر شدند. افراد مذکور بعد از 14 سال (1964) بدون آنکه قضیه شان به محکمه محول گردد بدون توضیح علت زندانی شدن رهایی یافتند. (دولت آبادی، 1387)
محمد داوود خان؛ (1978-1973م)
پولادی می نویسد که تا آنجا که مربوط به هزاره ها می شود، در زمان حکومت داوود خان، حادثه ای مهمی رخ نداد. یکی از دلایل این غفلت این بود که داوود مجذوب امورات پشتون ها شده بود. توسعه مناطق پشتون نشین، یا تکامل زبان پشتو، یا تبلیغات تشکیل پشتونستان بود که موجبات ترقی نسبتاً آرام هزاره ها رافراهم نمود.
وی در ادامه مینویسد که یکی از معدود هزاره های که توانست جایگاه مهمی در میان افغان (پشتون) ها برای خود باز کند، جنرال احمد علی خان، هزاره ای از جاغوری، بود. او تنها هزاره ای بود که به یک چنان مرحله عالی در ارتش افغان ها (پشتون ها) رسیده بود. به خاطر کشمکش های که دلیل آن تا هنوز معلوم نشده است ، داوود خان او را از مقامش خلع نمود. (پولادی، 1381)
تره کی و کودتای 7 ثور 1357 اپریل- سپتمبر 197
http://ferdausnajwa.blogfa.com...