جايگزيني نيروهاي نظامي كشورهاي مسلمان به جاي نيروهاي ايساف وناتو
پيشنهاد پاكستان ، كسب قدرت طالبان/ طرح ابلهانه پاكستان در مورد آينده افغانستان
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
مقامات پاكستاني (وابسته به سازمان جاسوسي آ.اس.آ ) اعلام نمودند: پس از خروج نيروهاي ايساف وناتو از افغانستان نيروهايي از كشورهاي مسلمان كه موجوديت آنها در افغانستان هيچ نفعي را به كشورهاي مطبوع شان نمي رسانند بايد جايگزين قواي ائتلاف شوند،اين مقامان به عنوان مثال از اردو هاي كشور مالزيا و اندونزيا ياد نمود كه هيچ منافع مشتركي با افغانها ندارند.
اين مقامات چنين ابراز نمودند كه اين طرح تا حد زيادي مي تواند تعصبات موجود نسبت به نيروهاي خارجي در افغانستان را از بين ببرد و نيز باعث مي شود تا نيروهاي مخالف دولت در كنار دولت و اين نيروهاي مسلمان قراربگيرند. ودليلي براي ادامه جنگ در افغانستان موجود نخواهدبود.
ولي آيا به راستي اين ايده مقامات پاكستاني به نفع دولت و ملت ما خواهد بود؟
ابتدا ذكر اين مطلب الزامي است كه خارجي ، خارجي است چه مسلمان باشد و چه غير مسلمان، و خارج نمودن خارجي به منظور وارد نمودن سري جديد خارجيها ولي با مارك وبرچسب مسلمان امري است واين عمل را نمي توان فعلي استقلال طلبانه ناميد. آن هم در شرايطي كه كشور ما نيازمند موجوديت نيروهاي آيساف وناتو به عنوان بزرگترين قدرتهاي جهاني براي حفظ ثبات وامنيت كلي و نيز تجهيز وآموزش نيروهاي نظامي ماست. وبا اردوي كشورهايي نظير مالزيا واندونزيا نيز فاقد چنين قدرتي اند تا بتوانند در عين آموزش به مبارزه و تامين صلح نيز بپردازند. درثاني سازمان جاسوسي آ.اس.آ به عنوان يكي از بزرگترين سازمانهاي جاسوسي درميان كشورهاي مسلمان، نفوذي بسيار گسترده اي در تمام كشورهاي مسلمان داشته و توانسته نيروهاي وابسته خويش را وارد كابينه وكادر امنيتي اين كشورهانمايد. يعني ورود نيروهاي مسلماني كه پاكستان از آن ياد مي كند مساوي است با به كنترول گرفتن نيروهاي امنيتي افغانستان توسط اين سازمان ..
طالبان نيز به عنوان بزرگترين گروه مخالف دوست در افغانستان نيزدر راستاي استراتژي نفوذ به افغانستان اين سازمان دست به مبارزه وجهاد زده اند وهدف آنها تنها به قدرت رساندن نيروهاي پاكستاني در اين كشور است، حال كه روساي اين سازمان طالبان را تضعيف شده مي بيند وازسويي تعداد زيادي از طالبان كه به دولت پيوستند حال در جبهه مقابل اين سازمان قرارگرفته اند و پروسه جلب وجذب نيروهاي مردمي و گرايش نيروهاي افغان به طالبان نيز تقريباً متوقف شده است .اين سازمان با طرح چنين فرضيه اي قصد دارند اين بار ازطريق نيروهاي خارجي مسلمان و جايگزيني آنها در بدل نيروهاي ايساف مقدمات نفوذ و تسلط برنيروهاي امنيتي ودرنهايت كودتايي به نفع پاكستان را پلان ريزي و در نهايت به مرحله اجرا بگذارند. البته اين روشن است كه طالبان با ورود اين نيروهاي به جمع آنان خواهند پيوست همان گونه كه هم اكنون نيز تعدادزيادي از طالبان هم از ميان همين نيروهاي خارجي مسلمان است و به گفته سخنگوي رياست امنيت تنها سي فيصد از طالبان مسلح را نيروهاي داخلي افغان تشكيل مي دهند. اگر امروز طالبان تنها يك گروه غير مستقل و پراكنده را تشكيل مي دهند .در آن وقت است كه ما شاهد ايجاد اردوي چند مليتي قدرتمند طالباني خواهيم بود. وكشورمانيز ميدان رقابت و معركه سياسي نظامي كشورهاي مسلمان