صفحه نخست > حقوق بشر > آزادی بيان > آیا سلطان منادی به این شیوه توسط کماندوهای انگلیسی کشته نشده است؟

آیا سلطان منادی به این شیوه توسط کماندوهای انگلیسی کشته نشده است؟

نیروهای آمریکایی با اسلحه های دوربین دار، مردم را به رگبار می بندند. در میان کشته شدگان دو خبرنگار خبرگزاری رویترز نیز می باشد. در این ویدئو به خوبی دیده می شود که دوربین اسلحه روی دو خبرنگاری که دوربین خبرنگاری بدست دارند زوم می شود.
کابل پرس
چهار شنبه 7 آپریل 2010

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: سایت اینترنتی WikiLeaks ویدئویی را به تازگی به نشر رسانده که در آن نیروهای آمریکایی در بغداد سوار بر دو هیلیکوپتر آپاچی، به سوی ده ها تن از شهروندان عراق آتش می گشایند. نیروهای آمریکایی با اسلحه های دوربین دار، مردم را به رگبار می بندند. در میان کشته شدگان دو خبرنگار خبرگزاری رویترز نیز می باشد. در این ویدئو به خوبی دیده می شود که دوربین اسلحه روی دو خبرنگاری که دوربین خبرنگاری بدست دارند زوم می شود.

در ماه سپتامبر سال 2009 دو خبرنگار در شمال افغانستان توسط گروه طالبان به گروگان گرفته می شوند. این

خبرنگاران، یکی انگلیسی و دیگری خبرنگاری از افغانستان است. خبرنگار افغانستان که برای نیویورک تایمز کار می کرد، سلطان منادی بود. کماندوهای انگلیسی ادعا می کنند، عملیاتی را برای نجات این دو خبرنگار براه انداختند. در این عملیات، خبرنگار انگلیسی آزاد می شود اما سلطان منادی کشته.

نیروهای انگلیسی ادعا دارند که طالبان سلطان منادی را کشته اند اما طالبان اين ادعا را رد می کنند.

هنوز شواهد درستی از نحوه ی کشته شدن سلطان منادی در دست نیست اما هم نیروهای طالبان و هم نيروهای انگليسی متهم به کشتن وی می باشند.

کشته شدن سلطان منادی، یاد و خاطره ی کشته شدن خبرنگار دیگر افغانستان، اجمل نقشبندی را زنده کرد. اجمل نقشبندی همراه با یک خبرنگار ایتالیایی در هلمند ربوده شدند و دولت ایتالیا مستقیم با طالبان وارد مذاکره شده و با دادن امتیاز، خبرنگار کشورشان را نجات دادند. اجمل نقشبندی اما به بی رحمانه ترین شکل ممکن توسط فرمانده طالب ملا دادالله و افرادش سر بریده شد.

ویدئوی سایت اینترنتی WikiLeaks را با هم می بینیم اما یک پرسش اینجا ایجاد می شود و آن این است که آيا سلطان منادی به این شیوه، توسط کماندوهای انگلیسی کشته نشده است؟

یاد و خاطره ی سلطان منادی، اجمل نقشبندی، ذکیه ذکی و سایر خبرنگاران کشته شده در افغانستان گرامی باد.

سانسور در افغانستان

با نگاهی ویژه به سانسور در رژيم حامد کرزی/ کامران میرهزار/ کتاب الکترونیکی خزان 1388- نوامبر 2009/ انتشارات آی پی پلنز با همکاری کابل پرس/ تکثیر، انتشار، اقتباس يا ترجمه ی این اثر و هرگونه استفاده ی دیداری و شنیداری و الکترونیکی از آن بدون اجازه ی نويسنده ممنوع می باشد.

سه شنبه 24 نوامبر 2009

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس