صفحه نخست > خبر و گزارش > از دو هزار رای، هزار و چهارصد و سی و پنج رای به تجزیه افغانستان

از دو هزار رای، هزار و چهارصد و سی و پنج رای به تجزیه افغانستان

این نظرسنجی را می توانید در پایین تمام مقالات منتشر شده در کابل پرس بیابید.
کابل پرس
سه شنبه 15 مارچ 2011

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

برای خواندن پرسش ها درباره طرح تجزیه افغانستان از مخالفان، موافقان و نه مخالفان و موافقان و شرکت در گفت و گو اینجا را کلیک کنید.

کابل پرس?: بدنبال بحث درباره طرح تجزیه افغانستان، مقالات مختلفی با مواضع مختلف در کابل پرس از سوی نویسندگان منتشر شد. کابل پرس مجموعه پرسش هایی برای مخالفان، موافقان و نه مخالفان و مخالفان طرح کرده و از آنان می خواهد تا پاسخ های خود را به این پرسش ها ارسال کنند.

برخی از خوانندگان، در پیام های کوتاه ، نظرات مخالف و موافق خود را درباره تجزیه افغانستان به کابل پرس ارسال کرده اند.

از حدود یک هفته پیش، نظر سنجی نیز در کابل پرس به نشر رسید که خوانندگان می توانند رای داده و مخالفت و موافقت خود را با تجزیه افغانستان ابراز دارند. این نظرسنجی را می توانید در پایین تمام مقالات منتشر شده در کابل پرس بیابید. تاکنون از دو هزاره رای داده شده، هزار و چهارصد و سی و پنج رای موافق تجزیه افغانستان و پنجصد و شصت و پنج رای مخالف بوده است.

یک استریپ ساده کاری از بشیر بختیاری

هدف از طرح این بحث و نظرسنجی شاید عبور از خطوط ممنوع در کشوری باشد که سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول بیداد می کند و این سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول از حداقل 150 سال پیش تا دوره ی حکومت فاسد، طالبانی و مافیایی حامد کرزی با حضور حدود 150 هزار سرباز بین المللی بر جنازه ی کشوری بنام افغانستان ادامه یافته است.
افغانستان در 150 سال اخیر قربانیان زیادی داشته و هر روز بر شمار این قربانیان افزوده می شود. میلیون ها تن تاکنون جانشان را از دست داده اند، میلیون ها تن ناچار به ترک خانه و کاشانه شده اند. میلیون ها تن زیر بار ظلم و ستم، زندگی خلاف تمام ارزش های انسانی را تجربه کرده اند و مانند میراثی ظلم و ستم از نسلی به نسلی دیگر منتقل شده و می شود.

کشوری که اکنون افغانستان می نامندش خود پاره ای از جغرافیایی سیاسی بزرگتر بوده و در نتیجه ی تجزیه این نام بر آن نهاده شده و حکومت های آن با پشتیبانی قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای بوجود آمده، ادامه حیات داده و یا به زیر کشیده شده اند.

آيا تجزیه ی افغانستان به چند کشور دیگر می تواند آغازی برای پایان رنج و ستم تاریخی و ادامه دار در افغانستان باشد؟

پرسش ها در فایل ورد

پرسش ها در فایل پی دی اف

پرسش ها برای موافقان تجزیه افغانستان:

يک: چرا موافق تجزیه افغانستان هستید؟ چه عوامل و انگیزه هایی باعث شده تا شما موافق تجزیه افغانستان باشید؟ (لطفا شرح دهید)

دو: آيا تجزیه افغانستان را عملی می دانید؟ چه عوامل و انگیزه هایی باعث تجزیه افغانستان می شود؟ (لطفا شرح دهید)

سه: آيا علی رغم اینکه موافق تجزیه افغانستان هستید، تجزیه را امری بعید می دانید؟ چه عوامل و انگيزه هایی مانع از تجزیه افغانستان می شود؟

چهار: افغانستان باید به چه شکلی تجزیه شود؟ کشورهای جدید چه مشخصات جغرافیایی را باید پیدا کنند؟ (لطفا شرح دهید)

پنج: تغییرات جغرافیایی جدید با تجزیه افغانستان باید بر چه اساسی صورت گیرد؟ نقش عوامل نژادی، مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تا چه اندازه در تقسیم بندی جغرافیایی جدید اهمیت دارد؟ (لطفا شرح دهید)

شش: آيا هزینه و بهای جنگ و نقض حقوق بشر در نتیجه ی تجزیه و تثبیت مرزهای جغرافیایی جدید کمتر از وجود و ادامه افغانستان با پیشینه ی سرشار از نقض حقوق بشر و ادامه نقض حقوق بشر در چنین کشوری ست؟ آيا معتقدید راه هایی برای جلوگیری از جنگ برای تثبیت مرزهای جدید وجود دارد؟ این راه ها کدامند؟ (لطفا شرح دهید)

هفت: آيا معتقدید که تمام راه ها برای داشتن افغانستان واحد همراه با رعایت حقوق بشر مسدود شده است؟ آيا همه ی گزینه ها را برای سامان دادن به وضعیت انسانی در افغانستان پر هزینه تر از تجزیه افغانستان می دانید؟ (لطفا شرح دهید)

هشت: با تجزیه افغانستان چه کشورهایی باید بوجود آيد؟ اين کشورها باید دارای چه مشخصاتی باشند؟ نظام های حکومتی در اين کشورها چگونه باشد؟ پادشاهی ، امارت، جمهوری، اسلامی، سکولار و...؟ (لطفا شرح دهید)

نه: آيا کشورهای جدید می توانند خود را به سرعت سامان داده، وضعیت قابل قبول حقوق بشری داشته و نیازهای مختلف مانند نیازهای اقتصادی خود را تامین کنند؟

ده: لطفا هر مورد دیگری را که لازم می دانید و در پرسش ها نیامده، با شرح آن بنويسید.

پرسش ها برای آنانی که نه موافقند و نه مخالف

يک: چرا نه موافق تجزیه ی افغانستان هستید و نه مخالف؟ (لطفا شرح دهید)

دو: آيا احتمال می دهید افغانستان تجزیه شود؟ اگر تجزیه شود یا نشود، علت، عوامل و انگیزه های آن چیست؟ (لطفا شرح دهید)

سه: آيا با راهکارهای دیگری مانند فدرالی شدن افغانستان موافق می باشید؟ (لطفا شرح دهید)

پرسش ها در فایل ورد

پرسش ها در فایل پی دی اف

تجزیه قطعی سودان، خیزش همگانی در تونس، مصر، یمن و اردن؛ در افغانستان راه پایان چند قرن استبداد چیست؟

با توجه به تجربه ی ده ساله ی اخیر، به نظر نمی رسد، قبیله سالاران با مفاهیمی مانند آموزش، مکتب، دموکراسی، حقوق بشر و ...خو پیدا کنند و به حقوقی برابر با سایر شهروندان یک جامعه راضی شوند.

جمعه 28 ژانويه 2011


سرنوشت افغانستان، تونس یا سودان؛ فرار قبیله سالاران و پایان چند قرن استبداد یا تجزیه؟

با توجه به تجربه ی ده ساله ی اخیر، به نظر نمی رسد، قبیله سالاران با مفاهیمی مانند آموزش، مکتب، دموکراسی، حقوق بشر و ...خو پیدا کنند و به حقوقی برابر با سایر شهروندان یک جامعه راضی شوند.

جمعه 21 ژانويه 2011


سودان: نفت، جنگ و تجزیه

بقلم نورمن پیچ/ بفارسی از حمید بهشتی

چهار شنبه 19 ژانويه 2011, بوسيله ى حمید بهشتی

— -

انگیزه های اساسی و امروزی طرح تجزیۀ افغانستان در شرایط کنونی

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

شنبه 15 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


سودان: عکس هایی از همه پرسی برای تجزیه؛ و اما سرنوشت افغانستان؟

جنگ و کشتار در افغانستان بیش از یک قرن است که ادامه دارد. جنایتکاران افغان مانند عبدالرحمان با کشتار سیستماتیک، و غصب زمین های مردم در نقاط مختلف مانند جنوب، آنان را به صفحات مرکز و شمال راندند و زمین های غصب شده را بین سربازان خود تقسیم کردند. این جنایات سیستماتیک همچنان با کشتار، غصب زمین و تخریب گذشته و تاریخ مردم جایی که امروز افغانستان نام دارد، در حضور بیش از 100 هزار سرباز بین المللی ادامه دارد.

دو شنبه 10 ژانويه 2011


پیش زمینه های تاریخی تجزیه در افغانستان

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

چهار شنبه 5 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


تأملی بر تعریف و شناخت تجزیه

طرح تجزیۀ افغانستان از تئوری تا عمل ( پیش زمینه های تاریخی ، انگیزه های کنونی، وپیآمد های آیندۀ تجزیۀ افغانستان در منطقه وجهان) توطئۀ تجزیه یا سلاح سرکوب نهضت های دادخواهانه درافغانستان

دو شنبه 3 ژانويه 2011, بوسيله ى توردیقل میمنگی


پلان بی در افغانستان

چرا تجزیه ی بالفعل کمترین انتخاب بد در افغانستان است؟

مقاله ی جدید بلک ول منتشره ی فارن افیرز 13 دسمبر 2010 / مترجم: دکتر ذکی پاهنگ

يكشنبه 19 دسامبر 2010, بوسيله ى دکتر ذکی پاهنگ


سودان در چند قدمی تجزیه؛ آیا افغانستان به سرنوشت سودان دچار می شود؟

يكشنبه 19 دسامبر 2010, بوسيله ى کابل پرس


تجزیه افغانستان، گروه پاکستانی پښتونخوا و مغزهای متفکر قبیله!

شنبه 2 اكتبر 2010, بوسيله ى کامران میرهزار


طرح تجزیه افغانستان

کافی است خود خواهان و عظمت طلبان قومی دست از این کردار های خود بردارند و خود را برتر از دیگر اقوام ندانسته و حقوق خود را به سطح یک شهروند عادی پائین بیاورند.

شنبه 18 سپتامبر 2010, بوسيله ى م- فرهنگ دوست هروی


تاکید بلک ویل بر پلان ب، تجزیه افغانستان

بلک ویل می گوید، طالبان در حال پیروزی هستند و ما در حال باخت. آن ها روحیه ی بالایی دارند و می خواهند به نافرمانی خود ادامه دهند. پلان ب با شکست مواجه شده است. او تاکید می کند که مناطق پشتون نشین جنوب و شرق افغانستان را باید در اختیار طالبان گذاشت. او می گوید دهه ها در نزدیکی غرب با افغانستان خطاهای زیادی صورت گرفته است.

دو شنبه 13 سپتامبر 2010, بوسيله ى کابل پرس


هدف از تجزیه افغانستان وعقب نشینی به شمال چیست؟

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، در سخنانی در برابر یکی از کمیته های کنگره این کشور نسبت به عواقب اجرای توافقنامه دولت پاکستان و یک افراطیون اسلامگرا در دره سوات، در شمال غرب این کشور، ابراز نگرانی کرده و گفته است که وضعیت پاکستان خطری مهلک را متوجه امنیت جهان می کن ولی اقا جان چپمن باخاطرارام میگوید که این همه اهداف که غربیان درمورد مبارزه با ترریزم داشتند محقق شده است

جمعه 10 سپتامبر 2010, بوسيله ى عبدالصبور


تجزیه طلبی واقعیت یا برچسپی ناروا

وقتی ما خوب تجزیه طلبی را شناختیم و به ابعاد مختلف آن آشنا شدیم آنوقت است متوجه میشویم در کشور ما تجزیه خواه وجود دارد یا نه

جمعه 30 ژانويه 2009, بوسيله ى ناصر فیروزی


طرح تجزیۀ افغانستان خیال باطل یک لابییست کاسب است!

فدراسـیون سازمانهای پناهندگان افغان در اروپا

دو شنبه 16 اوت 2010


احمق خودتان هستید آقای اشرف غنی احمد زی، آقای وحید عمر

اشرف غنی: کسی که در رژيم جنایتکاران طالب، این رژيم را رژيمی مردمی معرفی می کرد و پس از روی کار آمدن کرزی یکی از کلیدی ترین افراد در بنا نهادن سیستم فاسد و مافیایی بود و بصورت غیر قانونی رییس دانشگاه کابل بود و در انتخابات ریاست جمهوری بصورت غیر قانونی با داشتن تابعیت آمریکا شرکت کرده بود.

چهار شنبه 4 اوت 2010, نويسنده: کامران میرهزار


طرح تجزیه افغانستان

تجزیه افغانستان باعث می شود که مردم قرون وسطایی به روش خود زندگی کنند و از آن لذت ببرند و مردم متمدن تر به شیوه ی دلخواه خود زندگی کرده و آزاد باشند. در ضمن در این صورت از سیطره طلبی یک قوم خاص که صدها سال است بر گرده ی ملیت های دیگر سوار است خلاصی خواهیم یافت.

يكشنبه 1 اوت 2010, نويسنده: مهرورز


طرح تجزیه ی افغانستان

چهار شنبه 14 ژوئيه 2010, نويسنده: احمد بهار چوپان


رابرت بلک ویل: آمریکا باید افغانستان را به دو قسمت تقسیم کند

عدم پرداختن به مسایل افغانستان و عدم جسارت برای عبور از خطوط ممنوع که بیشتر درونی می باشد و نوعی خودسانسوری همراه با وطن پرستی چشم بسته را با خود دارد، به ضرر جامعه ی افغانستان است. دیگران به راحتی بدون اینکه درگیر وجدانی تقلبی شوند، به بحث و تجزیه و تحلیل مسایل مختلف در حوزه های مختلف می پردازند و کند و کاو درباره ی مسایل را لازمه ی برخورد سالم تر و صحیح تر با آن برای منافع خود می دانند و در افغانستان اما وقتی دیگران درباره ی سرنوشت و آینده ی مردم بحث می کنند، اهالی قلم به همان احساس وطن پرستی چشم بسته پناه می برند.

شنبه 10 ژوئيه 2010, نويسنده: کابل پرس


طرح تئوریک تجزیه افغانستان

در شرایط فعلی طرح تئوریک تجزیه یک ضرورت به نظر می رسد، مهم ترین حد و مرزی که باید از آن عدول نکنند، این است که از تعصبات و خشونت های قومی به دور بوده و عدالت در طرح های تقسیمات در نظر گرفته شود، برای بدست امدن این شرایط، بهترین راه حل این است که جامعه جهانی و بخصوص سازمان ملل بر روند تجزیه اشراف کامل داشته باشد و داوری در تقسیمات اراضی به سازمان ملل داده شود.

چهار شنبه 7 ژوئيه 2010, نويسنده: محمد اسحاق فياض


به تجزیه افغانستان بیندیشیم و یا به تغییر پشتونها؟

جامعه شناسان باور دارند که خلای ایدولوژیک موجب بیداری و تقدس ارزشهای قومی میشود/اگر بنا میبود تا برای هر گروه قومی و زبانی یک کشور مستقل وجود داشته باشد امروز در جهان بجای 195 مملکت باید شش هزار و پنجصد کشور وجودمیداشت./. تجزیه افغانستان به هیچوجه یک تجزیه آرام، صلح آمیز و متمدنانه مثل، چک و سلواکیا، نخواهد بود/معجون "پشتونوالی و شریعت" سمی است که باید آنرا از مغز پشتونها شست/ چگونه می توان انتظار داشت که پشتونها مثل فارسی زبانها و یا ترکها فکر کنند در حالیکه در زبان پشتو منابع فکری، علمی، ادبی و هنری بسیار اندک وجود دارد؟

دو شنبه 5 ژوئيه 2010, نويسنده: جعفر رضايی


طرح تجزیه ی افغانستان

پاسخهای به کابل پرس: چون من یکی از مخالفان تجزیۀ افغانستان هستم بنا برآن در بخش مخالفان تجزیۀ افغانستان به پاسخ دوستان و وطنداران ام خواهم پرداخت.

شنبه 3 ژوئيه 2010, نويسنده: نعمت الله ترکانی


طرح تجزیه ی افغانستان

درمیان مردم عامه – عناصرغیر"اوغان"- هنوزاین آگاهی بوجود نیامده است که بدون "اوغان" ها می توان راحت تر وانسانی تر زندگی کرد وبنابران باید کشوررا تجزیه کرد تا ازشرمصیبت های تمام ناشدنی ی که این طایفه برکشور تحمیل کرده است؛ درامان ماند.

چهار شنبه 30 ژوئن 2010, نويسنده: ربانی بغلانی


طرح تجزیه افغانستان!

عبور از خطوط ممنوع: مخالف، موافق و نه مخالف و نه موافق: نظر شما چیست؟/ هدف از طرح این بحث شاید عبور از خطوط ممنوع در کشوری باشد که سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول بیداد می کند و این سرکوب، خفقان، کشتار، تبعیض و چپاول از حداقل 150 سال پیش تا دوره ی حکومت فاسد، طالبانی و مافیایی حامد کرزی با حضور حدود 150 هزار سرباز بین المللی بر جنازه ی کشوری بنام افغانستان ادامه یافته است.

سه شنبه 29 ژوئن 2010, نويسنده: کابل پرس


خاورميانه با طراحی آمريکا!

افغانستان از نقشه ی جهان حذف می شود؟

سه شنبه 5 فوريه 2008

واژه های کلیدی

تجزیه افغانستان
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • سلام با دوستان موافقن تجزیه اوغانستان یک تجزیه اوغانستان تلخ است ولی برای
    همیشه از دست افغان گرای و ‏تروریست‏ گرای مواد مخدار گرای طالب گرای وحشی گرای و ظلم گرای کوچی گرای قبله پر ست تان نجات پیدامیکنیم ..

    • کسانیکه ویروس قومگرایی و شوونیزم در کله شان جا گرفته است، تجزیه افغانستان را پیش میکشند و آنرا راه حلی برای افغانستان پیشکش میکنند. اینان نمیدانند که تجزیه افغانستان به معنی نابودی تمام بخش های آن از نقشه افغانستان است.

      تجزیه افغانستان را کشورهای خاین همسایه ما هم میخواهند که صورت گیرد و مخصوصا رژیم خونخوار ایران هم تلاش دارد تا افغانستان را برباد و تجزیه کند تا بتوانند به بخش هایی از آن چنگ اندازد و با توسل به مزدورانش مثل محقق، خلیلی، محسنی، عبدالله و دیگران آن بخش ها را ملک خود سازد.

      آقای کامران میرهزار یکی از مزدبگیران رژیم ایران است که بیش از هر کس دیگری برای تجزیه افغانستان پاچه هایش را بر زده و در حالیکه خودش در غرب زندگی خوش را سپری میکند، میخواهد مردم افغانستان را به دام رژیم منفور جمهوری اسلامیش بکشاند.

      او با راه انداختن یک رای گیری دروغین میخواهید اکثریت مردم افغانستان را مثل خود مادروطن فروش و ضد وطن شان نمایان سازد.

      تجزیه افغانستان را تنها خاینان افغانستان میتوانند راه حل قضیه افغانستان در نظر گیرند نه کسی که واقعا دلش برای مردم و وطن بسوزد و خواهان رستگاری تمامی ملیت های این وطن باشد.

    • بابر خان بایانی خان صالح خان حجاب دار..

      نورستانی به تجزیه اوغانستان چه ارتباط دارد انانکه اوغان نیستند مثل دیگران فارس , تاجک ,هزاره , ازبک , پیسه یی و نورستانی اند !!!

      یگانه همسایه خوب ما پاکستان است که همیش خوبی و کامیابی ما را خواسته از همین رو برادران وطن دوست و وطن پرست ما را تقویه و کمک .......میکنند .. گاهی هم از این تصمیم بزرگ بشر دوستانه و اسلام دوستانه شان انگلیس های صلح دوست و امریکا دیمکراسی پرور و عرب های مسلمانپرور پشتیبانی کرده است ....

      روسیه ایران تاجکستان ازبکستان ترکیه فرانسه و هندوستان از دشمنان سر سخت ما بوده وهیچگاه ارامی ما را نخواسته و مانع پرتاب قمر مثنوعی ما گردیده اند . ...

      از سی ملیت وطن ما تنها برادران اوغان سینه را سپر وطن و اسلام و انسانیت نموده و باقی همه غلام و بیگانه پرور ....

    • آقای نورستانی سلام!
      امید به صحت وسلامت باشید. ضمن قدر دانی ازپیام وطنپرستانهء شما باید عرض کنم که حملهء شخصی شما بالای آقای کامران میرهزار توجیه پذیر نیست.
      کامران میرهزار شخصا نخواسته ونگفته که وی طرفدار تجزیه است ویا نیست وی این موضوع را مطابق معیار های متمدنانهء عصری که در دنیای غرب مروج است به نظرخواهی گذاشته است اگر شما خیلی ضد تجزیه هستید لطفا به شمار طرفداران خویش بیفزاید اگر کامران میرهزار درشمارش آراء تقلب نماید آنگاه شما حق شکایت دارید. اگر مرا بحیث یک شاگرد حقوق قبول کنید برای شما اطمئنان میدهم که چنین نظرسنجی اعتبار حقوقی ندارد زیرا اکثریت قابل ملاحظهء هموطنان ما اول به سواد عادی آشنائی ندارند چه برسد به کامپیوتر ورایانه و ارائه نظریات ازطریق کامپیوتر. هموطنانیکه درخارج زنده گی میکنند نیز دسترسی ویا علاقهء چندان به مسایل کامپیوتر ورایانه ندارند زیرا هرکس درغم نفقهء زنده گی خویش است. تنها می ماند یک چند فیصدی خادیستان مثل خان وچند تا جنات کار جنگی وناقض حقوق بشر وستمی وفاشیست وپان ترکیست وپان فارسیست که خودرا درلندن آلمان سویس واطریش وغیره پنهان نموده و به نام های بدلی زنده گی میکنند اینجاهم چندین نام مستعار را چون روشن مزاری وعطاخیل اختیار نموده وزیر این چادری ها پنهان کرده اند وازین کلینچه ها زهر افشانی میکنند. برای این افراد سایت کابل پرس? و سایتهای پندار وجاودان وخاوران وغیره فقط یک مضمونی است که فقط به قول عوام روزگذرانی میکنند. طوریکه عرض شد تعداد زیادی ازهموطنان عزیز ما در داخل کشور به کامپیوتر ورایانه دسترسی ندارند لذا چنین نظرخواهی هرگز اعتبار حقوقی ندارد وکامران میرهزار نیز نگفته است که وی باور دارد که تجزیه راه حل بحران کنونی کشور است یا نیست.
      اگر این نظرخواهی سایت های بینوا ویا پورتال افغان جرمن انلاین براه بیندازند بدون شک که نتیجهء آراء کاملا معکوس میباشد. زیرا هرکسی مطابق زبان وسلیقه وذوق خود سایت های انترنتی را مرور میکند. امروز سایت بینوا را درقندهار فلتر میزنند چرا؟ بخاطریکه آن سایت خیانتهای والی و هم پیمانان برادر کرزی را برخ مردم میکشد. اینجاهم تعدادی که با این سایت سر وکار دارند نظریات خاص خودرا دارند که برای بحث با اینها باید درهمین کابل پرس به مصاف رفت نه درعدم کابل پرس
      درین سایت بیشتر کسانی سر وکار دارند ومقاله ومضمون می نویسند که اگر نظرخواهی راه انداخته شود یا نه آنها خود افکار ضد ملی وضد پشتونی خویش را ابراز میکنند واز آن هیچ شرم وحیای هم ندارند. اگر کابل پرس به روی شان بسته شود سایت های خاوران و جاودان خراسان پندار وآریائی وغیره درخدمت شان قرار دارد آنجاها که اصلا به نظریات مخالف جای وجود ندارد تمام اخبار وگزارشها وتبصره ها با ذوق وسلیقهء مدیران سایت نشرمیشود نه مخالف آن آنگاه چه خواهید کرد؟ بناء ضمن اینکه نتایج این رای گیری را قبول ندارم حملهء شمارا بالای سردبیر سایت تائید نمی کنم و آنرا بشدت محکوم می نمایم . بگذارید هرکس نظرخویش را ابراز کند.
      تاکید من به شما برادر عزیز وسایر هموطنان این است که بجای حمله بالای کامران میرهزار به نوشتن مقالات علمی ونظریات وطنپرستانهء تان در راستای تقویه بنیه های همزیستی مسالمت با دلایل علمی وتاریخی بیفزاید نه حملات احساساتی
      زیرا چنین حملات احساساتی بیشتر باعث تقویهء تجزیه طلبان ومنزوی ساختن نیروی ملی میشود. امروز جوامع بشری به طرف مدرنیسم درحرکت است وبرای هیچ چیزی تابو وجود ندارد پس خودرا با معیار های عصری مجهز سازید

    • کاکر عزیز

      بسیار خوشحالم که شما را میبینم که ماشاالله روز بروز ادم شده میروید. علت انست که: با ماه نشینی ماه شوی وبادیگ نشینی سیاه شوی.

      شما تازمانکه سروکارتان با رمه چرانهای که هنوز هم خواب امپراتوری بزرگ لوی احمدشاه بابا ملتانی را میدیدند بسیار ابلهانه بحث میکردید ولی خوشحالم که بلاخره قبول کردید که لوی احمدشاه بابا یک دزد بود

      انشاالله ادم شده میروید. لطفا هروروز بیایید ونظربدهید اگر نظرتان خوب بود خو خوب اگر نه با چماق به دهنتان کوبیده شما را محبور میسازیم که ادم شوید

      مرگ به قبایل متعفن اوغان

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس