تظاهرات در کابل: لزوم آمادگی همگانی علیه طالبان و داعش؛ عملیات تصفیوی اردو در غزنی و پایان دادن به سیاست طالب پروری
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
مردم آگاه و سربلند؛ هموطنان عزیز!
همانگونه که می دانیم در این هفته، چند تن از مردم بیگناه به شمول کودکان و زنان در مسیر راه جاغوری-گیلان در ولایت غزنی، هدف ماین کار گذاشته شده قرار گرفته و جان خود را از دست دادند. این نخستین مورد از این دست جنایات نمی باشد. پیش از این بارها گروه های جنایتکار بويژه طالبان و کوچی طالبان، مسیر راه ها را برای زمان طولانی مسدود کرده، جوانان ما را اختطاف نموده، آنان را سربریده و اموال و دارایی های آنان را چپاول و غارت کرده اند. هر از چند گاهی از غزنی خبردار می شویم که حملات خونین، انفجار، انتحار و ماین کار گذاری شده، جان تعداد بیشتری از مردم ما را می گیرد.
نیروهای امنیتی افغانستان با وجود اینکه تلاش قابل توجهی برای مهار تروریزم می کنند اما کمبود امکانات، دسیسه های سیاسی و رخنه کردن طالبان در صفوف آنان باعث شده که در تامین امنیت مردم ناتوان باشند. بخشی از بدنه ی نیروهای امنیتی نیز در فساد غرق بوده و بجای تامین امنیت، اقدام به اخاذی و چپاول اموال مردم می کنند.
مقامات محلی ولایت غزنی و بويژه والی آن ولایت، همکار مستقیم طالبان می باشند و وکلای پارلمان از این ولایت، تاکنون یکبار هم صدای مردم خود را از تریبون پارلمان بلند نکرده و برای از بین بردن خشونت رو به گسترش در این ولایت اقدامی ننموده اند.
حکومت مرکزی افغانستان بجای اینکه از جان و مال شهروندان افغانستان دفاع کند، به حامی طالبان تبدیل شده و بالاترین مقام آن، روزی طالبان را برادران خود می خواند و روزی مخالف سیاسی. همه شاهد هستیم که حکومت افغانستان در چند سال اخیر صدها تن از تروریست های طالب را به بهانه آوردن صلح از زندان رها کرده و آنان را مورد احترام و عزت قرار داده است. با این وجود می بینیم که نه تنها وضعیت بهتر نشده، بلکه هر روز وضعیت وخیم تر و خونین تر می شود.
وضعیت وخیم امنیتی در ولایت غزنی و نفوذ هر چه بیشتر گروه های تروریستی در این ولایت، علاوه بر کشتار بیشتر در غزنی، بر وضعیت امنیتی ولایات دیگر نیز تاثیر مستقیم دارد.
هموطنان عزیز!
اکنون فعالیت های گروه جنایتکار داعش در برخی ولایات از جمله ولایت غزنی محسوس می باشد. همه می دانیم که این گروه جنایتکار در عراق و سوریه دست به کشتارهای دسته جمعی زده، زنان و کودکان را به عنوان برده فروخته و شدیدترین جنایات دیگر را نیز بصورت سازمان یافته علیه مردم این دو کشور روی دست گرفته است. اکنون این گروه جنایتکار در کشورما، در همکاری با طالبان و کوچی طالبان تحرکات محسوسی را انجام داده و این نشان دهنده ی این است که در صورت عدم توجه جدی ما به مساله ی امنیت، توفانی از جنایت در راه می باشد. آيا باز هم می خواهیم تعداد بیشتری از عزیزان خود را در کشتارهای دسته جمعی از دست بدهیم؟ آيا می خواهیم باز هم میلیون ها تن از ما آواره و سرگردان به دنبال پناهگاه باشند؟
مردم با عزت و سربلند!
ما با آگاهی از وضعیت وخیم امنیتی در کشور، باید نسبت به سرنوشت خود آگاهانه تر عمل کنیم. اتحاد، یکپارچگی و آمادگی ما مقابل گروه های جنایتکار، شرط نخست مهار خشونت می باشد. ما باید از تمام حقوق قانونی خود استفاده کرده و مانع از گسترش کشتار و خشونت شویم.
ما برگزار کنندگان این تظاهرات، ضمن تاکید بر آمادگی مردمی برای مقابله با گروه های تروریستی، برای تامین امنیت در ولایت غزنی و سایر ولایات، خواهان انجام اقدامات فوری زیر می باشیم:
1: سیاست طالب پروری باید متوقف شود. قاتلان مردم نباید مخالف سیاسی خوانده شوند. با جنایتکاران و قاتلان مردم باید به عنوان دشمن درجه یک مردم و امنیت ملی برخورد قاطع صورت گیرد.
2: اردوی ملی باید دست به عملیات تصفیوی گسترده در سطح ولایت غزنی و ولسوالی های آن زده و اقدام به پاکسازی منطقه از گروه های طالب و همکاران داعش آن کند.
3: پس از عملیات تصفیوی، پوسته های اردوی ملی ، بصورت دایم، در مسیر رفت و آمد مردم و بین ولسوالی های ولایت غزنی مستقر شوند.
4: با جابجا شدن افراد زیر بیرق داعش در ولایت غزنی و ولایات همجوار برخورد جدی صورت گرفته و این گروه تروریستی باید پیش از گسترده کردن فعالیت هایش، بصورت کامل نابود شود.
5: والی فاسد ولایت غزنی و سایر مقامات محلی که بصورت علنی با طالبان همکار می باشند از کار برکنار و محاکمه شوند. والی و مقامات محلی جدید ولایت غزنی نباید هیچ ارتباطی با طالبان و سایر گروه های تروریستی داشته باشند.
6: کسانی که خود را رهبران قومی قلمداد کرده و تاکنون تنها پیام های تسلیت و بیانیه های سست مطبوعاتی صادر کرده اند، باید بصورت جدی به مساله ی تامین امنیت مردم پرداخته و آن را در صدر فعالیت های خود قرار دهند.
7: ما از نهادهای مردمی، موسفیدان، جوانان، دانشجویان و سایر قشرهای مردمی می خواهیم که اقدام به برگزاری اجتماعات مردمی کرده، وضعیت امنیتی را بررسی نموده و مردم را نسبت به خطرات رو به گسترش گروه های تروریستی همچون طالبان و همکاران داعش آنان آگاه سازند.
ما می خواهیم بر تاریخ رنج، کشتار و آوارگی نقطه پایان گذاشته شده و مردم در امنیت و صلح، به پیشرفت خود و کشور خود مشغول باشند. شرط اصلی پایان دادن به جنایت هایی که بیشتر از یک قرن در حال تکرار شدن است، آگاهی و اتحاد عمومی ما می باشد.
فعالان مدنی در شهر کابل
جمعه سوم دلو 1393 خورشیدی
برابر با 23 جنوری 2015 میلادی