انتحاری شدن انتخابات و حامیان داکتر عبدالله بدست خود وی
موقف داکتر عبدالله درین بازی جزء مهره ای انعطاف پذیر چیزی بیش نیست. بلاخره هدف اروپایان وارد کردن فشار بیشتر بالای امریکا از طریق به بازی درآوردن وی به منظور دست یابی به یک سری از امتیازات میباشد.
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
این همان سوالاتی است که وی باید به آن پاسخ ارایه کند. بلاخره وی با این عمل آرای مردمی را که به وی وابسته بوده اند فدای اغراض و امیال شخصی خود نموده و بلاخره آرزو های طرفداران خویش را انتحار نمود و بس...
اولین سوالی که در رابطه به شروط پیشنهادی ازجانب داکترعبدالله عبدالله (ازجمله به تعلیق درآمدن وظیفه سه وزیر و برکناری رئیس کمیسیون مستقل انتخابات که به اساس آن وی از اشتراک در دوردوم انتخابات صرف نظر کرد) مطرح می شود این است که: آیا این شرایط جنبه قانونی دارند یا خیر؟
با مطالعه تخصصی مواد قانون اساسی به عنوان مافوق تمام قوانین و قانون انتخابات هیچ موردی را نمی توان دریافت کرد که وزیر به درخواست یک شخص عادی ویا یک کاندید بدون اینکه کدام عمل خلاف منافع ملی و یا خیانت به سلامت عمومی را مرتکب شده باشد، از وظیفه اش سبک دوش گردد.
ماده هفتادو هشتم قانون اساسی صریحا اذعان می دارد که "هرگاه وزیر به ارتکاب جرایم ضد بشری ویا خیانت ملی متهم گردد قضیه با رعایت ماده یکصدو سی و چهار قانون اساسی به محکمه خاص محول میگردد." آیا این خلاف قانون نخواهد بود که وزیری را بدون ارایه سند، ورود اتهام، وطی مراحل عدلی به محکمه خاص که درین قانون وضاحت کامل دارد از وظیفه سبک دوش و یا مسئولیت وی را به تعلیق درآورد؟ یقینا که هیچ یک از قوانین موضوعه کشور چنین چیزی را بیان نموده است.
به همین ترتیب برکنار ساختن رئیس کمیسیون مستقل انتخابات درصلاحیت شخصی که داکتر عبدالله از وی درخواست نموده است، نیمباشد. زیرا درین نکته بعضی از ظرافت های وجود دارند که باید قانونا مورد توجه قرار گیرند. اگر رئیس جمهور صلاحیت برکناری رئیس کمیسیون مستقل انتخابات را داشته باشد، پس این یک حربه ای بسیار کارا نزد هر رئیس جمهور پس ازین به عنوان یک عرف متناقض باقی خواهد ماند و هر کس خواهد توانست رئیس کمیسیون را به زعم خویش نصب و عزل نماید. در حقیقت این ضربه شدید به استقلالیت کمیسیون مستقل انتخابات خواهد بود...
از جانب دیگر این شروط دقیقا یک نوع چانه زنی تکنیکی به منظور برهم زدن اهداف انحصاری امریکا و رسیدن به یک هدف سیاسی از قبل تعین شده توسط کشورهای که منافع ایشان در تضاد با اعمال امریکا واقع شده است، می باشد. موقف داکتر عبدالله درین بازی جزء مهره ای انعطاف پذیر چیزی بیش نیست. بلاخره هدف اروپایان وارد کردن فشار بیشتر بالای امریکا از طریق به بازی درآوردن وی به منظور دست یابی به یک سری از امتیازات میباشد. اظهارات یکی از افسران بلند پایه کشور فرانسه و برکناری معاون نماینده خاص سرمنشی ملل متحد در افغانستان و یا هم گزارش ناظران اروپائی از تقلب در انتخابات را می توان دلیل این مدعا بر شمرد.
برعلاوه هریکی ازین بازیگران غربی باوجود همخوانی منطقوی باهم، در حقیقت خواهان حکومتی در افغانستان هستند که چرخه های سیاسی را به نفع این کشور ها به حرکت در آورد. با یک تحلیل عملی و دید واقع گرایانه میتوان دریافت که جنگ برسر امتیاز طلبی های این کشورها به پیمانه توقوع هرکدام آنها جریان دارد واین مردم افغانستان هستند که دستخوشت تمام این نا هنجاری ها می شوند. زیرا امریکا به عنوان منجی و مبتکرجنگ با تروریسم درعرصه سیاست روز حرف اول را می زند و خواهان حکومتی است که هم منافع خود و هم منافع امریکا را نه تنها در داخل بلکه در منطقه نیز تأمین نماید.
حال نوبت آن است که داکتر عبدالله به اشاره یکعده ازکشورهای دهن باز نماید که در مبارزات انتخاباتی از منابع پولی آنها استفاده نموده است. کشانیدن انتخابات افغانستان به دور دوم یک تصمیم حقوقی نه بلکه یک تصمیم سیاسی بوده است، زیرا این زمینه ای بود برای وی تا در اذهان جا گرفته و آماده ای انتخابات پنج سال بعد گردد و ناخشنودی ها را در رابطه به گذشته های خود از افکار عامه پاک نماید. آقای داکتر عبدالله در جرایان انتخابات دور اول هیچگاهی از برکناری رئیس کمیسیون مستقل انتخابات و به تعلیق در آوردن وظیفه سه وزیر مشخص سخن نگفت، تعجب آوراست که بعد از گذشت مدت زیادی متوجه شد که این وزراء و رئیس کمیسیون جانبدارانه عمل می نمایند.
حال که حامد کرزی از طرف کمیسیون مستقل انتخابات دراستناد به ماده شصت و یک قانون اساسی برنده اعلام شد، سرنوشت آنعده از هموطنان ما که به داکتر عبدالله رای داده اند چه خواهد شد؟ آیا آرای آنها به فروش نرسیده است؟ این همان سوالاتی است که وی باید به آن پاسخ ارایه کند. بلاخره وی با این عمل آرای مردمی را که به وی وابسته بوده اند فدای اغراض و امیال شخصی خود نموده و بلاخره آرزو های طرفداران خویش را انتحار نمود و بس!!!
پيامها
4 نوامبر 2009, 18:57
yak sawal az khodat, agar rayese jomhore salaheyate nasbe rayese komesion ra darad pas chera salaheyate barkenarai ash ra nadarada dar hale ke wazeh ast dar wazefaye mohawwela ash nakam boda , ok
4 نوامبر 2009, 20:33, توسط Hadi Hosainy
haman qesm ke dar maqala khandid, agar rayis jamhur tawanayiye barkenari rayise kamisyon ra dashta bashad metawanad hamisha o ra tahdid konad ke agar dar entekhabat ba rayis jomhore feli hamkari nakonad o ra az wazayefash sabokdoosh khad sakht.
5 نوامبر 2009, 01:33, توسط ظاهر
برادر جان ! تا آنجاکه مردم همه بخوبی این مسله رادرک کرده اند که عبدالله وعبدالله و افرادی ازآن قماش یعنی (جبهه نام نهاد ملی) گاهی به درد این ملت التهام شده نمیتواند وی که چانس پیروزی خودش را دردور دوم انتخابات ندید از ریس جمهور حامد کرزی خواست تا وظایف چند نفر از نوکران خودش دردولت از جمله کاکه قاچبر کلان درصفحات شمال عطا محمد نور حفظ باشد و همچنان یک چوکی گریس بند وزارت به پسر جنگسالار بد بخت برهان الدین ربانی نسبت ادامه ندادن در دور دوم امتیاز بگیرد . بدا به حال چینن یک ملت که یک چینن رهبر مثل عبدالله عبدالله دارد.
5 نوامبر 2009, 09:56, توسط کیومرث
عالی جناب محترم
زمانیکه پاکستانی,عرب,پنجابی دختر های افغانی را در تابوب برده و در پاکستان به فروش می رسانیدند شما در کجا بودید وآواز شما در کجابود به گمانم همین قاچبران البته به گفته شما که از کشور دفاع نموده از ناموس وطن دفاع نمودند به گمانم شما در آن زمان شور نخود و چکن سوپ در پشاور یا جای دیگر می خوردید
قاقاق بر مافیای زمین احمد ولی کرزی، محمود کرزی و خاین و وطن فروش خود کرزی می باشد که در این هشت سال سپری شده هیچ درد ملت را مدوا نه نمود ه به جز شادی بازی و مداری گری کاری دیگری نداشت .
5 نوامبر 2009, 11:24, توسط حقبین
کیومرث عزیز ! ایا میدانی که سبب لیلام شدن ابروی زنان با عفت افغان هم همین جهادی های جنایتکار بودند ؟ انها از کدام کشور دفاع نمودند ؟ هر باریکه زور امد مردانه گریختند و مردم بیدفاع شمالی را در ئهان بلا رها کردند .. انها فقط از منافع خود دفاع کردند.
همانقدر که کرزی و دار و دسته دزدش نزد مردم روسیاه اند - عبداله و دارو دسته اش هم.
5 نوامبر 2009, 01:06, توسط وژمه
چیزی که به همه آشکاراست آقای کرزی ازامکانات دولتی اسفتاده کرد وزیرمعارف باتمام امکانات ازاهل معارف به نفع آقای کرزی استفاده کردکه خود خلاف قانون است حتی به سرحد رسید که بعضی معلمین بیچاره را ازوظیفه سبک دوش کرد چراکه به نفع آقای کرزی کار نکرده بود ودیگر اینکه درحدود 1.5 میلیون رای مردم افغانستان تقلب شد آیا ملت حق ندارد که بداند این دزدان وتقلب کاران کی ها هستند وآقای لودین که در راس کمیسینون مستقل انتخابات بود اگرخودش تقلب کار نیست حد اقل تقلب کاران را خو به پیشگاه ملب معرفی کند به نظر خواست های عبدالله بطور عموم قانون ومستند بود که ازطرف رئیش جمهور غیرقانونی آقای کرزی رد شد
وژمه ازجوزجان
5 نوامبر 2009, 02:09, توسط ظاهر
محترمه جوزجانی
ما همه باآلاخره اهل افغانستان و تبعه این کشور هستیم دریک نگاه تماما خوبی ها وزشتی های حکومات گذشته را به خوبی به بررسی گرفته میتوانیم و در حقیقت حاجت به این همه بگو مگو های دنباله دار را ندارد ومردم کابل خود شاهد و گواه این امر خواهند بود که بعد از سرنگونی حکومت شهید داکتر نجیب الله در ثور سال 1371 چی بلای بر سر کابل و کابل نشینان آمد که همه و همه ازفیوضات وبرکات داکتر عبدالله و هم قماشان شان بود که کابل را به ویرانه تبدیل و ساکنان آنرا به خاک و خون نشاندن و از انهار خون را در جاده های کابل جاری ساختند و بیاد دارم زمانی را که از بوی و تعفن دراطراف ارگ ریاست جمهوری امکان گذر نبود . خواهر گرامی ام از اینکه این جملا ت را بیان نمودم و باعث رنجش شما شد معذرت میخواهم که گفتن حقیقت خیلی ها درد آور است
5 نوامبر 2009, 01:11, توسط اپریل .
عبدالله و کرزی " سرو تهه یک کرباس " هستند . عبدالله میترسید که عوام الناس واقعا تحت تاثیر تبلیغات ( پرو پاگند ) او امده انتخابات را به نفع او از کرزی نبرند . به همین اساس با اخطار قبلی سی آی ا پای خود را پس کشید و میدان را برای کرزی که از اول برای سالهای اینده از طرف سی آی ا ریس جمهور و یا به عباره درست تر ( سر غنه ) تعین شده بود , خالی نمود . بعد از انتخابات تعین و تبدیلی ظاهری یکی دو تا وزیر از هر دو طرف شکر رنجی این دو تا " غلام " را از میان خواهد برد و باز همان اش و همان کاسه خواهد بود . نا گفته نماند که یکی از طریق شاگردی و دیگری از طریق پای بوسی به منصب وطن فروشی رسیده اند .
5 نوامبر 2009, 02:29, توسط فرهاد
سلام به همه هموطنان گرامی!
عبدالله دیگر چه میتوانست بکند؟ انسانیکه خودش کدام سابقه سیاسی نداشته و از گریبان عنصر دیگری چون احمدشاه مسعود سر بلند نماید، کارش بکجا میانجامد؟ شاید این آغاز تریننگ عبدالله از جانب کدام شبکۀ استخباراتی بین المللی برای مقصد آینده اش باشد و لی مردم افغانستان به آسانی فریب نمیخورد، عبدالله کدام چهرۀ نو نیست، مردم ایشان را از گذشته ها میشناسد و اگر قدرت در دست مردم باشد، خوب میدانند که با عبدالله و امثالش چگونه محاسبه نمایند اما مردم برای فعلاً از داشتن چنین قدرتی محروم اند.
ما در حال حاضر به مبارزۀ آزادیخواهانه نیاز داریم زیرا مردم افغانستان در حال حاضر اسیر دست بیگانه گان است و اگر بگوئیم آزاد استیم در حقیقت خود را فریب میدهیم و بس، برای مبارزۀ آزادیخواهانه به رهبری مجرب، دلسوز، وطندوست و مبارز ضرورت داریم که چنین رهبری در میان رهبران موجود نیست، اینها همه خود فروخته و خود فروش استند، اینها همواره طبل منافع باداران شانرا بصدا میآورند، عبدالله و امثالش مستخدمین امپریالیزم خونخوار جهانی اند ما از ایشان هیچ توقعی جز خیانت به مردم افغانستان نداریم، ایشان در زندگی با بربریت و بی قانونی در کوها بسر برده اند پس چگونه از ایشان امید آوردن قانون و به وطن و خدمت به مردم را داشت؟ کسیکه از خون مردم تغذیه شده و با خون مردم زیسته است چگونه خدمتگذار مردم شده میتواند؟
عبدالله مدعی آوردن حکومت مردم است، او از مردم سالاری سخن میزند ولی نمیگوید حکومت کدام مردم؟ مردم رنجدیده ایکه دایماً در حق تلفی بسر برده یا آن اقلیت چاپلوسی که در کمپاینهایش فعالیت داشته اند؟ حکومت اکثریت قاطع مردم رنجدیدۀ یا حکومت عدۀ قلیلی که منافع مشترک با وی دارند؟
داکتر صاحب عبدالله باید به این حکومت خود نامی میداشت، سیاست حکومتش را در ابعاد مختلف بیان میکرد زیرا برای بدست آوردن مقصد هرکس از نام و کلمۀ «مردم» استفاده میکند اینکه حکومت واقعی مردمی کدام حکومت است، داکتر صاحب نتنها آنرا ساخته نمیتواند بلکه شاید خود ضد آن باشد.
باعرض حرمت
گ-فـــرهاد
5 نوامبر 2009, 04:53, توسط نقیب از کابل
سلام به همه خوانددگان!!!
باور دارم که همه ما سابقه تلخ 30 سال گذشته را فراموش نه کردیم و هیچ گاه نه خواهیم کرد. این همان داکتر عبدالله عبدالله است که در همین دولت که وی انرا در این اواخر فاسد، غیر ملی و... می خواند برای شش سال جز بلند پایه همین دولت بود و من هیچگاه از زبان.... وی نه شنیدم که گفته باشد مه جز دولت فاسد، غیر قانونی،غیر دیموکراتیک و... استم.
رفتن انتخابات به دور دوم یکی از خواسته های داکتر صاحب بود ولی وقت این ارمان وی به هر علتی و صورتی که بود برآورده شد، باز مثل هر افغان دیگر این را دانسته که اگر انتخابات به 20 دور دیگر هم برود داکتر صاحب برنده نه خواهد شد اعلان کرد که من(من) نه ما در انتخابات دور دوم اشتراک نه می کنم. داکتر صاحب تا کی؟؟؟؟ و تا چی حد؟؟؟؟ ...
5 نوامبر 2009, 05:52, توسط خان اصلی
امین جان باید امین بود در گفتار و کردار ..
متهم کردن و تلیق کردن وزیر قانونی را باید مورد بحث قرار داد!!!! نه وزیر غیر قانونی را چون دوره قبلی کرزی ختم شده خود و وزیرانش غیر قانونیست . از سوی هم اسناد تحصیلی خادیست ما اتمر کندهاری شده جلال ابادی افغانملتی نیز غیر قانونیست . وزیر های یاد شده چون روز به همه گان معلوم اند که چون تو دنبال قبیله هستند تا وطن و انسان وطن ... اگر قانون را زمزمه کنیم باید قانون انتخابات را نیز از پیش چشم کور مان بگذرانیم قانون که خارجی ها برای ما درست کرده و جنبه تطبقی ان در نظر گرفته نشده میگوید که هیچ مقام دولتی در دوران تصدی خویش نمی تواندبه نفع یک کاندیدکار وفعالیت حتا تبلیغات کند چه رسد که با استفاده از امکانات دولتی در مرکزولایات به نفع ولینعمت شان سر از پا نشناسند .
هدف عبداله و غیر عبداله نیست هدف تهداب کج اوغانستان و و قانون غیر اسلامی و غیر انسانی قبیله هست .
اوغانستان روی عدالت را ندیده و انشا اله در اینده نیز نخواهد دید یک قاضی خوب و با وجدان و مسلمان را هم سراغ نخواهیم داشت به شمول امین و امینی ها
لعنت خدا بر کرزی کر و خانواده غلامش که راستی گوش هایش کر و چشمانش چون ملاعمر کور است .
لعنت خدا بر عبداله عیایش دزدو استفاده جوو پله بین.
رسم وطن ماست که قمار باز ها دزدان و انسان های بدکاره طی بیست و چار ساعت جمع کثیری از انسان ها را بطرز عجیبی بدور شان جمع میتوانند اما یک استاد دانشگاه و یک داکتر خوب یک دانشمند خوب یکماه اگر دنبال مردم بگردند چار تا را جمع نخواهد توانستن .
5 نوامبر 2009, 08:04, توسط ارش
در دنیایی امروزی عجب ادم های بی منطق پیدا میشود مثل نویسند این مضمون که از کار های کرزی دزد، نوکر، قبیله پرست ،قاچاقبر، دروغگو و بی سواد دفاع نماید .
تا به حال من اصلا حامی داکتر عبداله نبودم ولی بعد از انکه داکتر عبداله از چوکی و پول گذشت و اعلان کرد که این دولت مزدور و غیر قانونی هیج جنبه قانونی ندارد.
به غیر از اقایی عبداله تمام کاندیدان سکوت کرده اند و هیچ حرفی نمیزنند مثل اینک کرزی جیب هایشان را پر کرده.
بنظرمن تمام خواست های داکتر عبداله جنبه قانونی داشت و کرزی ان را درک میکرد که اگر تمام این افراد رشوت خور را برکنار نماید انتخابات را میبازد. چون 80 فیصد رای او تقلبی بود .
7 نوامبر 2009, 01:55, توسط Said Hares Wahdat Ahmadzada
Dear Arash
Har sefat ki ba Karzai Daden e nazar shakhsi shumast walibe ayaen ki az haq ham ter nnashawem wa ba ik fahesha siasi (Abdulah )muqaisaish namukinm
5 نوامبر 2009, 11:52
Just check what you are writing.
5 نوامبر 2009, 12:07, توسط کیومرث
امین صاحب محترم امین صاحب
به قانون اساسی که شما استناد می کنید باید آنر قانون ارگ ریاست جمهوری سلطان کرزی نامید تمام موارد که خلاف امیال شخصی سلطان کرزی باشد آنرا رد نموده نمونه آن برکناری اسپنتابوسیله پارلمان،رهایی قاچافبران، عفو انتحار کننده که می خواست مردم افغانستان را هدف قرار دهد با دادن 2 لک افغانی ،وغیره صدها عوامل دیگر آیا ریس کمیسون را که شخصا کرزی خان تعین نموده بود او را به خاطر انتخابات شفاف نمی توانست برطرف کند ویا دو وزیر به خاطر کازینو و عیاشی به خارج برای چند روز ارسال کند اگر برنده می شد نوش جانش و حکومتی را با مشروعیت گسترده براه می انداخت اینکه داکتر عبداله آیا بعد از این در بدل منصب و چوکی خود را به فروش می ساند پاسخ این سوال را مرور زمان خواهد داد امید وارم همانند تخلص تان که امین است امین بوده و از اندیشه و مفکوره ها یونیزم(اسماعیل یون )خودرا دور نگهداشته به فکر وطن و آینده خوب این کشور باشد
7 نوامبر 2009, 01:51, توسط Said Hares Wahdat Ahmadzada
Dear who ever you are
but dont tell me that if there were no fraud abdulah was winner and sory to say Abdulah ik wazir kharija shikposh bud na ik siasat madar az wa kasiki ashrar buda u hich waqt ba e watan sadeq buda namitana
6 نوامبر 2009, 21:51, توسط آذین
بابه کندل سماوارچی گرچه بی سواد است به قول خودش در سیاست دست شیطان را از پشت بسته است . به قول « کندل پرس » : بادار ، ضرور نبود باز 223 میلیون دالر مصرف میشد تا داکتر عبدالله قانع میشد که میدان را باخته است . خارجی ها آمدند نیم آن پیسه را به عبدالله دادند که به حساب فلاش باز ها فقط بگوید : مره تیر ، میدان از تو . دست خوش .
خارجی ها ، ده ناف چرب کردن استاد هستند . سالها ناف آخوند و حضرت و ملا و نقیب و پیر و پیشوای ما را چرب کرده اند ، دیگه این عبدالله عبدالله چه ک ..ه . یک داکتر چشم ده شفاخانه « نور » با سابقه سه ماه خدمت و بعد دسترخوان آمد شاه مسعود و از خیرات نام همو آدم نام و نشان یافت اگر نه : عبدالله په جهان کدام ک... بر روزگار بد لعنت که زنها ریش میکشه .
چپه بیافت توبه بکش . بگو : خدایا توبه .
بابه کندل ، نصواره تف کرد ، صدا زد :
او بچه ! یک چاینکی زیر باد پکه .
پرسید : بادار چای میخوری ؟ گفتم : نی بابه کندل ، قرض باشه .
6 نوامبر 2009, 23:19, توسط آذین
چند قدم نرفته ، دیدم « بابه کندل » صدا میزنه :
بادار ، فقیطه ات یادت رفته . دستمال سرشانه ام را گرفتم .
تشکر بابه کندل ، راستی نگفتی هر چه باشه ازین گشنه پر زور ها ، همین کرزی خوبه ، نه ؟ میگن پدرش در قندهار خان بوده ، صاحب اصل و نصب ، خارج دیده ، انگریزی میفامه ، فعلاً چشمک نمیزنه ، بچه باز که اصلاً نبوده ، تازه زن گرفته ، میگویند آفتاب چادر زینت جان را ندیده ، یک میرویس بابا هم زاییده و ...
چشم های کندل از حدقه برآمد . اگه پاس آشنایی نبود ، یک چپلاق زیر گوشم میزد . از سری بیزاری چیز های گفت :
کدام خان زاده ؟ پدرش در خانه کرایی زنده گی میکرد ، پیسه آب و نانش را شرکت « زرغون » میداد . و... حالا همین سماوارچی نیویارک ، یک خانه خریده در دوبی ، 22 میلیون دالر . تا هنوز بابه کندل ده خانۀ کرایی . همین برادرش ، روزانه چهل کامیون تریاک به پاکستان میبرده . نصف سرمایه « کابل بانک » از برادر کرزی است بقیه همو « خان بانک » که در ماسکو ممنوع الدخول است . همین داکتر عبدالله چهارده سال زمرد و لاجورد پنجشیر را در دوبی انتقال داد برای رییس کنونی « کابل بانک » که کنون میلیارد ها دار پول های بازسازی افغانستان را به حساب وزیران و والیانِ فاسد به خارج انتقال میدهد . و ...
بابه کندل !
دیگه بسه . قصه خلیلزاد و ... ولد زنا ها ی دیگر باشد برای بعد . هوا تاریک است ، تا ارزان قیمت راه است بسیار . یار زنده صحبت باقی . تشکر از چای سبز .
7 نوامبر 2009, 01:45, توسط Said Hares Wahdat Ahmadzada
Abdulah was a political pimp and he did what he had to done