هشدار در مورد احیای کامل نظام استبدادی افغان ها و افزایش چشمگیر پناهجویان!
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
کابل پرس?: ده سال پس از برچیدن امارت طالبانی و روی کار آمدن حکومت مافیایی قیبله ای حامد کرزی، همزمان با نزدیک شدن به خروج احتمالی نیروهای بین المللی از افغانستان، آمارها نشان می دهد که تعداد بیشتری از افغانستانی ترجیح می دهند برای حفظ جان خود، افغانستان را ترک کنند.
خبرگزاری اسوشیتد پرس در گزارشی که بر اساس معلومات سازمان ملل متحد ارایه شده، نوشته که در سال 2010 از ماه جنوری تا نوامبر، بیش از سی هزار افغانستانی در کشورهای مختلف درخواست پناهندگی سیاسی کرده اند. این آمار افزایش 25 درصدی افزایش پناهجویان افغانستانی را نسبت به سال قبل آن یعنی 2009 نشان می دهد. این در حالی ست که در سال های 2004، 2005 و 2006 کمتر از 10 هزار تن از افغانستان ، در کشورهای دیگر درخواست پناهندگی کرده اند.
گراف ارایه شده از سوی خبرگزاری اسوشیتد پرس، نشان می دهد که هر چه حکومت افغانستان بر همسویی به تروریست های طالب نزدیک تر شده، تعداد پناهجویان افزایش کرده است. همین اکنون نیروهای وفادار به طالبان و یا اعضای این گروه در کنار گروه های همکار آنان مانند گروه حکمتیار و افغان ملت، بدنه اصلی حکومت را تشکیل داده و رده های بلند نظامی و امنیتی را اشغال کرده اند.
هراس از فراگیر شدن نظام قبیله ای و خودکامه افغان ها که بیش از دو قرن بر این سرزمین حکومت خونین داشته اند، از طریق میدان دادن به تروریست های طالب، سالانه هزاران تن را مجبور به ترک خانه و کاشانه کرده است. حملات انتحاری، بمب گذاری، مسدود کردن راه ها، توقف مسافرین در راه ها و چپاول و کشتار آنان، افزایش حملات کوچی های کاملا مسلح در همراهی با حکومت و طالبان، افزایش فقر و بی کاری، افزایش تبعیض، گسترش فساد سرسام آور در دستگاه قبیله ای کرزی و افزایش انواع دیگر جرم و جنایت، همه و همه دست به دست یکدیگر داده که مردم ناچار به پناهجویی شوند.
در این بین نکته ی قابل توجه دیگر که تعداد پناهجویان را افزایش داده، سیاست های حکومت برای خلع سلاح سازی در مناطق مرکز، شمال و غرب است که از سال های ابتدایی حکومت کرزی به جریان افتاد. حکومت کرزی در پالیسی قبیله ای طالبانی کردن افغانستان، برنامه های خلع سلاح را در بخش های غیر افغان نشین کشور به اجرا درآورد و در کنار آن، به مسلح کردن در نقاط دیگر روی آورد. هزاران تن از تروریست های افغان در چند سال حکومت کرزی به نهادها و ارگان های امنیتی راه یافته اند، هزاران تن از آنان از امتیازات ويژه برخوردار شده و در پوشش های رسمی جابجا شدند، کوچی های افغان که بیش از یکصد سال با همراهی حکومت ها به غارت، چپاول، کشتار و غصب زمین پرداخته اند، مسلح تر از قبل شده و حملات خونین خود را افزایش داده اند.
پيامها
22 جنوری 2012, 12:27, توسط ن.ب
بيش ازينكه طالب و قبيله انها را بكشد و يا دوباره با مشقت خودهارا به درياى امو برسانند و براى خود خسكبه بسازند,بهتر است كه اين كشتى شكسته را ترك كنند.دارند اقوام غير بشتون كه عرصه براى شان تنك شده و ازندكى بر از تبعيض و تعصب خسته شده اند و اميدى هم ندارند كه اينده خوب ميشود,دارند وطن را ترك ميكنند.كرجه در طول راه خطرات مرك موجود است.يا ايسو شود يا اوسو.تحمل اين دوزخ كه اينده ان هم مرج سرخ باشد نادرست است.